Metode de plată

Cu TechDelivery poți alege oricare modalitate de plată îți este mai comodă. Comandă online produsele dorite cu plată ramburs, prin card sau prin transfer bancar.

Plată în sistem ramburs

Dacă alegi modalitatea de plată în sistem ramburs, vei plăti contravaloarea produselor la livrarea comenzii direct către comisionarul care efectuează livrarea.

Plată prin card bancar

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Transfer bancar (ordin de plată)

Dacă optezi pentru plată prin transfer bancar, imediat după trimiterea comenzii vei primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru accelerarea procesului, te rugăm să ne contactezi la contact@techdelivery.ro și să ne trimiți o copie după ordinul de plată.